Зраза

  • 2016-11-07 09:43:43
  • 0
  • 0
  • 7495

Масаллиқлар

  • пиёз - 1 дона
  • кунгабоқар ёғи - 1 стакан
  • ун - 1 стакан
  • тухум - qaynatilgan-2 дона
  • кўк пиёз - 1 боғ
  • мол гўшти қиймаси - 300 гр
  • муз бўлаклари - tuxum-2 дона

Тайёрлаш усули

Масаллиқлар:

  • 300 гр ёғсиз қийма
  • 1 дона пиёз
  • 1 боғ кўк пиёз
  • 2 дона қайнатилган тухум
  • 2 дона хом тухум
  • 1 стакан ёғ
  • 1 стакан талқон
  • 1 пиёла ун

Тайёрлаш:

  • Қиймага туз, зираворлар , майда тўғралган оқ пиёз, йирик тўғралган кўк пиёз, 1та тухум солиб аралаштириб, уриб пишитамиз.
  • 10 та думалоқ шакллар ясаб, хар бирини ичига 1 бўлак қайнатилган тухум қўйиб, яна думалоқлаймиз.
  • Хар бирини 1-унга, 2-аталанган тухум, 3-талқонга ботириб оламиз.
  • 2 чўмич ёғда қизартириб қовуриб оламиз.
  • Кейин листга териб духовкада қўямиз, ўрта оловда 30 дақиқада пишириб оламиз.