Творогли хамир

  • 2015-09-16 15:19:25
  • 1
  • 0
  • 4600

Масаллиқлар

  • ун - 350 гр
  • шакар - 2 ош қошиқ
  • тухум - 2 дона
  • творог - 250 гр
  • қавартма - 18 гр

Тайёрлаш усули

"Творогли хамир" тайёрланиши:

  • Идишда творогни эз-иланади. Кремсимон юмшоқ творогдан фойдаланган яхши.
  • Тухум солинади
  • Шакар солинади
  • Бир кўринишга келгунча аралаштирилади. Ўсимлик ёғи қўшилади
  • Яхлит массага келгунча махсус аралаштиргич ёрдамида аралаштирилади
  • Ун билан қавартма аралаштирилади
  • Хамир қорилади
  • Хамир салафанга солинади ва 1 соат давомида тиндирилади.

Манба