Na'matak sharbati
- Muallif: Karimova La`lixon Maksudovna
- Tayyorlash vaqti: 15 daq
- Toifa: Ichimliklar
- Taomning kaloriyaliligi: 1 ккал
- 2015-09-15 17:07:01
- 1
- 0
- 15278
Masalliqlar
- suv - 2 litr
- na'matak - 1 stakan
Tayyorlash usuli
Tayyorlanishi:
Na'matak sharbati, nafaqat ichki a'zolar, jigar, bo‘yrak, ichak-oshqozonlarga foyda, balki qon aylanish va surunkali kasalliklarni oldini olishda samarali yordam beradi.
Yaxshilab tozalangan 1 piyola na'matak mevasi qopqog‘i zich yopiladigan idishga 2 litr suv quyib, juda bo‘lmagan olovda, millatib 15 daqiqa davomida qaynatiladi, ta'bingizga ko‘ra shakar qo‘shishingiz ham mumkin. Issiq kunlarda salqin holatida, sovuq kunlarda issiq holatida ichish tavsiya etiladi.