Guruchli krevetka

  • 2017-07-18 06:55:50
  • 0
  • 0
  • 8414

Masalliqlar

  • sabzi - qizil-1 dona
  • piyoz - 1 dona
  • kungaboqar yog'i - 10 osh qoshiq
  • guruch - 300 gr
  • tuz - ta'bga ko'ra
  • jo'xori - konservasi ta'bga ko'ra
  • muz bo‘laklari - krevetka-10-15 dona
  • pektin - gorox ta'bga ko'ra

Tayyorlash usuli

  • Krevetkani http://chakchak.uz/uz/reciept/view?id=738 ko'rsatilgandek pishirib olamiz.
  • Guruchni multivarkada pishiramiz.
  • Tovaga yog' solib mayda to'gralgan piyoz, kubik tog'ralgan sabzi, joxori, gorox, tuz qo'shib qovurib olamiz.
  • Yarim piyola suv solib 15-20 daqiqa dimlab qo'yamiz
  • Tayyor guruch va krevetkani ham solib 1aylantirib olib,gazni o'chiramiz.
  • Taom tayyor.




Achchiq sous yoki achchiq salat bilan qo'shib yeyilsa taom yanada mazali bo'ladi.