Bir zumda

  • 2015-10-26 16:33:26
  • 0
  • 0
  • 11827

Masalliqlar

  • piyoz - 1 dona
  • pomidor - 1 dona
  • tuxum - 2 dona
  • tuz - 1 ta'bga ko'ra
  • ko'k piyoz - 3 bog‘
  • smetana - 3 osh qoshiq
  • pishloq - 200 gr
  • qatlama xamir - 250 gr

Tayyorlash usuli

Ko'k piyozni to'g'rab, 5 daqiqa tovada qovurib oling. Tuz solish yodingizdan chiqmasin.

2. Tuxum va smetanani birga atalang.

3. Qolipga pishiriq qog'ozini soling. Yoyilgan xamirni qolipga moslab joylashtiring.

4. Xamirga qovurilgan piyoz va pomidor bo'laklarini soling. Ustidan tuxum va smetana aralashmasini quying. So'ng pishloqni qirg'ichdan chiqarib, sepasiz. Pirogni gaz pechining o'rta haroratida pishirasiz.