Makkajo'xori konservasi
- Muallif: Karimova Diyora Baxtiyor qizi
- Tayyorlash vaqti: 300 daq
- Toifa: Qishga g'amlama
- Taomning kaloriyaliligi: 3721.92 ккал
- 2015-11-26 11:05:52
- 0
- 0
- 13524
Masalliqlar
- shakar - 3 choy qoshiq
- suv - 1 litr
- tuz - 1 osh qoshiq
- sirka - 1 osh qoshiq
- jo'xori - 1 kg
Tayyorlash usuli
Makka jo'xorini po'stida ajratamiz va sovuq suvda yaxshilab yuvib
olamiz,sterellangan bankaga solib qaynagan suv quyamiz va 2-3 daqiqa
bankada saqlaymiz keyin esa shu holatda uksus va shaker tuz solib
qopqoqlarni qaynatib olamiz va bankaga yopib o'rta olovda 20 daqiqa
qaynatib so'ngra 3-4 soatga bankamizni to'ntarib sovutamiz.
Tayyor konservani zahiramizga qo'shib qo'yamiz.