Tayyorlash usuli
- Tovuq go'shtini suyagi bilan yo suyaksiz o'rta kubik shaklida to'g'raladi.
- Ustiga 1choy qoshiq tuz, ziravorlar, mayda tog'ralgan chesnok solib aralashtiriladi.
- 20-30 daqiqa marinovka qilinadi.
- Tayyor go'sht bo'laklarini sixlarga joylab, xar birini quymoqqa bulg'ab, 2cho'mich yog'da qovuriladi.
Quymoq tayyorlash: 2ta tuxum+un+tuz solib atalanadi.
- Kartoshka 4 ga bo'lib qovurib olamiz va tuz sepamiz.
- Ustiga qovurilgan kabobni krest qilib terib, 1 piyola suv quyib 30 daqiqa past olovda dimlab pishiriladi.
- Dimlagandan keyin 10 daqiqa o'tgach 1ta piyoz tog'rab solib, dimlashda davom etamiz.