Qovurilgan gulkaram
- Muallif: Ashurova Baxora Muminovna
- Tayyorlash vaqti: 45 daq
- Toifa: Salat va gazaklar
- 2017-08-28 12:39:26
- 0
- 0
- 13702
Masalliqlar
- sarimsoqpiyoz - 1 choy qoshiq
- tuxum - 2 dona
- tuz - 1 ta'bga ko'ra
- gul karam - 1 dona
- pishloq - 1 stakan
- nami qochgan non - 1 stakan
- parmezan pishlog‘i - 50 gr
- qizil qalampir - 1 osh qoshiq
Tayyorlash usuli
Karamni tuzli suvda qaynatib oling.
Idishda qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq, non talqoni, garmdori va quritilgan sarimsoqpiyozni aralashtiring.
Hammasini aralashtirib, qirg‘ichdan chiqarilgan parmezan pishloqni qo‘shing.
Karam bo‘laklarini tuxumga botiring.
Keyin pishloqli talqonga bulg‘ang.
Karam bo‘laklarini duxovka listiga terib, usti qizg‘ish tusga kirgunga qadar taxminan 15 daqiqa pishiring.