Заварной крем

  • 2015-09-22 13:48:59
  • 0
  • 0
  • 19127

Масаллиқлар

  • ун - 60 гр
  • шакар - 60 гр
  • сут - 600 мл
  • тухум сариғи - 6 дона

Тайёрлаш усули

Сутни оловда иситиб оламиз алоҳида идишда шакар ва тухумни қўшиб,аралашма оқаргунча яхшилаб аталаймиз.Аралашмага крахмал қўшиб,яна яхшилаб аталаймиз.
Исситилган сутдан 1 сакан олиб тухумли аралашмага қўшиб, яхшилаб аралаштирамиз.
Суюлган тухумли аралашмани сутли идишга қўшамиз.
Идишни паст оловда аралаштириб ...
Крем қуюлгунча пиширамиз.


Теглар: торт