Стек флй меню

  • 2016-04-10 12:40:19
  • 0
  • 3
  • 9631

Масаллиқлар

  • мол гўшти - 250 гр
  • помидор - 3 дона
  • булғор қалампир - 1 дона
  • пахта ёғи - 20 гр
  • сариёғ - 20 гр
  • туз - 5 гр
  • кўкат - 1 боғ

Тайёрлаш усули

мол гуштнинг ковургасидан олиб мариноват килиб, тайёр булган гуштни сариёгга коплаб печда 180 иссиклида 10 минут пишириб оламиз, кейин тайёр булган масалликни пахта ёги билан ковуриб оламиз.



Изоҳ

  • Нигора, кўринишидан жуда мазалига ўхшаяпти.
    Агар иложи бўлса, тайёрланиш жараёнини тўлиқ қилиб ёзсангиз. Гўштни мариновка қилишда нималардан фойдалангансиз?

    ёзилган 12:04 11.04.2016
  • Ҳурматли фойдаланувчилар! Ушбу сайт 3 тилда юритилади. Шунингдек ушбу таомнинг тайёрланиш жараёни ўзбек(кирилл) кўринишида жойлаштирилган.

    ёзилган 15:34 02.06.2016