Уваланган хамир

  • 2015-09-16 09:32:13
  • 0
  • 0
  • 8029

Масаллиқлар

  • ун - 250 гр
  • шакар - 75 гр
  • тухум - 1 дона
  • туз - 1 бир чимдим
  • маргарин - 125 гр

Тайёрлаш усули

Уваланма хамирдан турли хил печенье ва пироглар пишириш мумкин. Ушбу хамир тайёрланишини барча уй бекалари билишлари лозим.

"Уваланган хамир" тайёрланиши

  • Унни элакланади.
  • Маргарин миксер ёрдамида аралаштирилади.
  • Шакар ва чимдим туз солинади. Аралаштирилади.
  • Тухумни ҳам солинади ва яна аралаштирилади.
  • Қуюқ масса ҳосил бўлгунча ун солинади. Хамирни думалоқлаб салафанга солинади ва 3 соат тиндириб қўйилади.

Манба